Telafi Sınavları Hakkında

Değerli Öğrenciler,

Online Sınav sisteminde yapılan sınavlara itirazlarınız ilgili bölüm tarafından değerlendirilmekte ve uygun görülen öğrencilere telafi sınavı için bilgilendirme mesajları gönderilmektedir:

Merhaba. Kurum Yönetimi – CGE424 Vize Telafi sınavı 02.05.2020 13:00’da yapılacaktır. Sınavınızda başarılar. https://sinav.karabuk.edu.tr

Bu bilgilendirme mesajlarını alan öğrencilerin belirtilen gün ve saatte sınav sistemine girerek sınavlarını çözmeleri gerekmektedir. Ayrıca sınavını sorunsuz bir şekilde çözdüğünü düşünen ve toplam sayının %1’i kadar öğrenciye de telafi sınavları için bilgilendirme mesajı gelmiştir/gelecektir. Bu öğrencilerin de internet bağlantısının sağlanamaması nedeniyle sınavları kayıt edilmemiş olup, telafi sınavlarına girmelerine karar verilmiştir. Bu öğrencilerin de bilgilendirme mesajlarında belirtilen gün ve saatte sınavlara katılmaları gerekmektedir.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.

Eklenme Zamanı: 29 Nisan 2020 / 17:47